Левски води на Пирин Благоевград с 3:1 в приятелски мач на

...
Левски води на Пирин Благоевград с 3:1 в приятелски мач на
Коментари Харесай

Левски зарадва феновете си с убедителен успех над Пирин

Левски  води на Пирин Благоевград с 3:1 в другарски мач на стадион " Георги Аспарухов ". Това беше първа контрола за " сините " вкъщи през календарната година, която даде опция на почитателите да видят любимците си в деяние след лагера в Белек.

" Сините " поведоха рано в дуела, като в 8-ата минута Билал Бари приключи многоходова акция. " Орлетата " възвърнаха равенството в 48-ата минута, когато Антон Карачанаков се разписа от отдалечен удар. След това обаче някогашният състезател на ЦСКА стартира да предизвика почитателите на Левски, които пробваха разпра с него. (Подробности за обстановката с Карачанаков тук) . В резултат на това играчът беше сменен и не се появи повече на терена.
Страхотна вест за Станимир Стоилов седмица преди старта на Първа лига
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов получи страхотна вест в навечерието на подновяването на родната Първа лига. Първият мач...
Прочети повече
Мачът беше пресечен за няколко минути, а скоро по-късно Левски си върна задатъка. Уелтън изведе Димитър Костадинов и халфът с удар по земя направи резултата 2:1. В 89-ата минута Билал Бари вкара втория си гол в мача и подпечата крайното 3:1.

Пълния процес на мача вижте в SportLive.bg.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР